Persoane interesate

miercuri, 18 aprilie 2012

Farduri GA-DE

   De cateva saptamani mi-am cumparat 3 farduri GA-DE mono.Nu am regretat alegerea facuta.Fardurile sunt WAW.Sunt usor metalizate.Fardurile sunt originale pentru ca pe spatele cutiutelor scrie in araba:).Asa ca daca vreti sa aflati ingredientele...cautati traducerea pe Google:).
   Un fard este de culoare lila sters,foarte placut.Nu este foarte pigmentat ca celelalte doua.
   Al doilea fard este unul albastru cu irizatii de argintiu-mov.Este o cuolare foarte frumoasa si spectaculoasa.Arata ca un curcubeu cu toate nuantele de albastru:).Este un fard pigmentat,rezistent,iar peste o baza,eu folosesc Radiant,pur si simplu nu e sterge cu sapun,atat de rezistent este!
   Al 3 fard este un auriu metalizat superb-superb.Si acesta peste un primer pur si simlu nu se sterge cu sapun.Este cel mai pigmentat dintre toate.
   Fiecare fard are greutatea de 5,5 g,deci va trece ceva timp pana le voi termina mai ales ca sunt dstul de pigmentate
  Am pus cateva poze,nu se vede foarte bine nuanta insa ele sunt mai frumoase decat in realitate.mai bine de atat nu am reusit sa fac poza


2 comentarii:

  1. Am si eu o trusa de la aceasta firma si sunt foarte rezistente chiar si fara primer si super pigmentate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florina ma bucur sa aud asta.O prietena de a mea are o trusa de la aceasta firma insa ingredientele din cate imi aduc aminte erau in engleza si nu prea era pigmentata:(

      Ștergere