Persoane interesate

luni, 7 mai 2012

Oja crackle neagra CR

   Cand am facut acest blog nu m-am gandit o secunda ca voi scrie candva o postare despre unghii.Acum cateva zile am luat o oja,a 3 la numar crackle.Prima a fost alba de la Butterfly,a 2 a fost galbena de la Y&F,iar a 3 cea mai buna de la Care Romeis(CR).
   Am inceput prin a aplica acea oja aurie de la Leydi in 3 straturi.Apoi dupa ce s-au uscat am aplicat minunatia de oja crackle neagra in strat mai gros pentru ca asa mi-a placut mai mult.Daca se aplica oja in starat subtire se formeaza multe si dese "crapaturi".Mie mi-a placut sa se vada mai bine si mai intense dungile negre.Dupa aplicarea ojei negre am aplicat lac transparent in 2 straturi.
   Cu prima ocazie am sa imi mai achizitionez mai multe culori.Ma tenteaza rosu si alb:).
   Oja aurie de la Leydi a costat 2.5 lei,iar cea negra crackle de la CR a costat 6 lei.Nu prea am incredere in ojele foarte ieftine pentru ca sunt patita dar am avut incredere in acestea 2 pentru ca inainte de a o cumpara pe cea neagra am testat-o,iar cea aurie mi-a fost recomandata.
   Pozele au fost facute abia a 3 zi dupa ce am aplicat oja si dupa cum puteti vedea manichiura este impecabila,nu a sarit deloc.
   Sper sa va placa ce a iesit si astept parerile voastre!


 



celelalte oje crackle pe care le detin

4 comentarii:

  1. Sunt bune si alea de la Rimmel. In plus fac "modelul" mult mai organizat. Incearca si ojele magnetice (Flormar de exemplu). Daca tu esti pasionata de make-up, eu de unghii. Am vreo 35 de oje si lacuri. :)

    RăspundețiȘtergere