Persoane interesate

vineri, 11 mai 2012

Machiaj "rana"

   Imi plac machiajele tip fantezie la nebunie.Din pacate nu am timp necesar pentru a le face,ori nu am materialele necesare.
   Am vazut machiajul acesta la Elena Andreea .Am zis ca trebuie sa imi fac timp sa il recreez si din dorinta de a vedea daca voi putea sa il fac.Nu mi-a iesit exact cum i-a iesit Andreei,insa mie imi place.Este "dragut":).
   Am inceput prin a aplica bucati mici de prosop de bucatarie pe fata,ajutandu-ma de un lipici solid pentru scoala pe baza de apa.Am apestecat sapun cu apa si cu o pensula stufoasa am aplicat continutul peste bucatile de hartie si am lasat sa se usuce.
   Atentie cand lipiti bucatile de hartie pe fata sa fiti foarte atente ca in exteriorul ranii sa fie lipit bine.Eu nu am fost atenta la asta,iar cand am aplicat sapunul s-a dezlipit destul de tare in zona gurii.
   Am aplicat fond de ten pe fata si pe zona cu hartie.Zona cu hartie mananca foarte mult fond de ten.De obicei folosesc jumatate de pompita,iar acum am folosit 3 pompite jumate ca sa acopere perfect.Dupa ce s-a uscat bucatile de hartie le-am dezlipit putin in interior si cu o pensula stufoasa si mare am aplicat fard negru si l-am intins bine,facand in fel de degrade.Am adaugat un visiniu pe care l-am intrepatrus cu negrul.Iar apoi am adaugat cel mai intens rosu pe care il am.Dupa ce am amestecat bine culorile si le-am facut sa se intrepatrunda bine peste zona ranii am aplicat un luciu de buze incolor.Asta a facut ca rana sa para "proaspata".
   Deoarece nu am avut un ruj negru,am aplicat pe buze dermatograf negru,apoi un luciu de buze incolor.Prima data am incercat cu un ruj rosu insa mi s-a parut mai dramatic daca as aplica negru pe buze.
   Va las cu poze si sper sa va placa.Daca raspunsul vostru este da,lasati-mi un comentariu!


4 comentarii: