Persoane interesate

sâmbătă, 17 martie 2012

Pisicuta

   Vroiam sa va impartasesc un machiaj ce mi-a placut foarte foarte tare.Machiajul a fost inspirat de aici .
   Sunt o persoana destul de pisicoasa si purtand acest machiaj m-am simtit "in pielea mea":).
   Gata cu vorbaria,acum sa va spun cum am realizat acest machiaj.Prima data hidratarea tenului,fond de ten,apoi il fixez cu pudra.Imi liniez ochii cu un creion negru,insa nu inainte de a aplica o baza de machiaj.Ochii i-am machiat cu un fard maro mat pe pleoapa mobila cat si in pliu.Mi-am iluminat arcada cu un fard crem .Imi conturez sprancenele foarte puternic cu fard negru pe care il intind bine.Codita fac si in exterior in sus,dar si in interior in jos.Varful coditei din interiorul ochiului il umplu cu fard alb.
   Varful nasului il liniez cu un creion negru,pe care il fixez cu fard negru.Continui cu o dungulita spre buza,dar se opreste inainte de a ajunge la buze.
  De pe pleoape pana sus spre par am facut niste semne de genul (  ) dar nu simetrice cu un creion negru bine ascutit.Acele goluri le-am umplut cu un fard auriu pentru a iesi cat mai bine in evidenta.
  Buzele le-am conturat cu un creion de ochi,apoi am intins creionul lasand caloarea buzelor naturale doar pe mijlocul lor.Am umplut buzele cu un ruj rosu,lasand totusi evident conturul negru.
Deasupra buzelor am facut niste puncte care imita mustatile.Mi-am conturat fata,dar nu asa cum se contureaza de obicei,ci am luat fard maro-gri pe o pensula de fata subtire si mi-am conturat fata de jur imprejur pentru a evidentia cat mai mult machiajul fetei.Si cam gata.In prima faza am uitat sa imi aplic rimel,apoi mi-am adus aminte si am reparat problema:).Sper sa va placa!

o pisica rea:)
o pisica si mai rea
te pap,te iert,te pap....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu